Thursday, July 07, 2011

Selamat Pengantin Baru [Part 2]

masih dalam mood pengantin baru..
a few wedding yang aku sempat n xsempat attend.
from bottom of my heart, happy wedding day... semoga rumahtangga kalian dirahmati dan bahagia sampai ke syurga.. InsyaAllah....

Azirawati & Suami (21 Mei 2011)
[pengantin yg paling risau sebelum nikah, asyik dok tanye aku cmne nk gayekan shawl..hahah.. congratulation azira!]


Noin & Afif (29 Mei 2011)

[da tawen da budak kecik ni..hihi.. congratulations babe! ko sgt cantek..]

Madihah & Suami (11 Jun 2011)
[congratulation iha, sori xdpt dtg..]

Siti Norizan & Zahari (11 Jun 2011)
[ups sori, ni bukan wedding ye tapi engagement.. but still, congratulations darl..! xlame je lagi,ngee..]


Noor Hidayah & Mohd Hafiz (2 Julai 2011)
[u look so stunning dear! congratulations...]


Fatin Shazwani & Mohd Muhaimin (2 Julai 2011)
[congratez babe, sori xdpt dtg..jauh beno ke penang.. ]


Mohd Hadfazzari & Isteri (3 Julai 2011)
[my lil bro da tawen.. congratez dik!]


Normala & Norazam (18 Mac 2011)
[eerrkkk... sori kawan2... abaikan je pixca ni.. sampingan jek..hahhaha. dok melaram kt pelamin ida & hafiz]


3 comments:

Ct noryzan said...

yeay!!! pic aku ade!!!
tq babe!

didil said...

patutnye gambo ko takde taw.hahahaha.nape muke had adek angkat ko tuh nampak tua mala? hihi.da tua macam ct jek aku tengok.kahkahkah

:: ChEQaLA :: said...

ct: harusla ade sbb aku x attend ur e-day kan..ngee...
didil: tu la kan, mase dia dtg wedding aku pn aku rase mcm maturednye adik aku tu..hihi..xpe da kawen da, patut la pon..hihihi