Tuesday, January 10, 2012

its start!

hai korang!
10 hari dah berlalu dlm tahun 2012.
cepat kan? masa mmg xtunggu kite. kite la yg kena marathon utk kejar masa tu.
btw, tahun baru ni adalah tahun SIBUK aku (agaknye la..)
just korg imagine, isnin-jumaat bekerja dr 8.00 am-4.00pm. pastu sambung kelas DPLI pulak dr 5.00pm-10.00pm..
pergghh semalam baru start rutin baru tu, rase mcm exhausted gile korang tau x? penatnye Tuhan je yg tau.. pagi2 tu kemain liat lagi nk bangun.. dok pk nk mengajar pulak.. nak2 kena kelas kul 8.00 pagi.. haddoooii laa.....

tp tu la kan, org tua2 kate... susah2 dulu senang2 kemudian..
ini la yg aku cuba usahakan.. penat setahun ni je kot.. pasni kalo ade rezeki nk buat master full time la (berangan la ko mala.. yg ini pon mcm nk terb****!)

talking about new year jugak, bulan 3 ni genap usia perkahwinan aku setahun. kawan2 yg kahwin lebih2 kurang aku masing2 da ada baby. tp utk diri aku dan suami, beluma da rezeki kami utk mendapat cahaya mata lagi.. mungkin perkahwinan JJ adalah salah satu faktor kami belum lagi berpeluang seperti pasangan yg lain2... so ni kire azam tahun baru jugak la kot nk dpt baby.. (boleh x? muahahahah) kawan2, tlg doakan saya dan suami ye....

got something to do. jumpe lagi!

7 comments:

azra said...

aku doakan yg terbaik utk ko!!! ko yg JJ, aku yg duk serumah dgn laki pon, dah 3 tahun mala.. blm ada rezki

Kita sama2 uasaha ya

:: ChEQaLA :: said...

ye betul.. tu sume kuasa Allah.. rezeki Dia yg bagi.. kita usaha je k! ko jgn kusut2 sgt, ape yg kusutnye nta ko ni.. :p

MyMy said...

Smoga azam dan cecita Nur beroleh dgn redha dan rahmat dariNya...

:: ChEQaLA :: said...

well2.. tq!

didil said...

always doakan tuk darling2 aku ni.mmuahh

:: ChEQaLA :: said...

mmuuaahh juga utk kamoo!!

Ct noryzan said...

utk aku juge..tetttt