Wednesday, March 31, 2010

| dalam hati ada kaktus |

haaiihh..tajuk entry adalah ayat dr cik siti.. hihi..
lame gak aku x post entry baru..ekceli aku baru balik uma...dr tghari entertain long dtg ke KL utk urusan keje dia... sebagai adik yg baik hati, so hari ni aku bertindak sebagai driver dia utk ke mana sahaja...hihi..ni pon baru balik dr hantar dia ke puduraya..mcm biase, KL xpernah sunyi dr kesesakan, tmbah pulak dgn hujan lebat....hhmmm...demi long, aku turutkan saja walaupon badan tersangat la letih...

esok, bermula lagi kareer baru aku..huhu..ni da masuk ke berapa aku pon xtau...walaupon xseberapa gajinya, tp bole gak menampung hidup aku di kota yg serba serbi perlukan duit.. mane nk makan, mane nk isi minyak keta, mane nk saving duit kawen...[upsss...aku da mule bercakap ttg kawen nmpknye..siapakah dia?? ahaks! jeng3..] so mlm ni tdo awl ckit la kot..rasenye esok aku akan berada di dlm kesesakan, plus aku xleh nk bajet timing lagi. so aku kena la cukup rehat mlm ni..hahah..mcm ape je ek...

lame gak x lepak dgn siti...didil da asyik tanye bile nk turun puchong ni...hhmmm..nnt la ye dil...aku xde hal..tunggu la tuan punye vivi bersuare...once dia roger aku, sure jadi la tu..sabar ye sahabat, kami akan ke sana jua nnt..hihi..

aku rase aku rindu kan seseorg skrg ni..siapakah?? si dia atau si dia?? hhhmm...yg sorg aku mmg syg, yg sorg lagi aku harus belajar sygkan dia, dan aku rase aku sudah mula sygkan dia... siapa agaknya yg hatiku pilih... aku harus lakukan sesuatu!

2 comments:

aPieceOfCake said...

babe..kaktus sgt berduri..hihih
but ur title make me smile !
penting gak aku dlm hidupmu..
so pilihla aku yer..hihihih

:: ChEQaLA :: said...

hahhaa..pilih ko nk wtpe..already chosen what?? hahha...