Thursday, March 18, 2010

my 25th bday~~


aha...da dewasa da aku rupenye..terasa cepat sungguh masa berlalu...rase mcm baru je main getah kt bawah pokok cempedak besar kt belakang sekolah agama seri kencana dgn kawan [gile ah main getah kt sekolah agama], tetiba hari ni aku da menginjak ke umur 25 tahun... hhihi..indah sungguh bile diingat time sekolah2 dulu...xde nk pk ape2, juz pk nk main, n exam.. n sumtimes pk ttg cinta monyet [ tp aku dulu baek, xde cinta monyet..ahaks!]

well, nothing special on my 25th bday...sambut bday sorg2 tanpa org yg tersayang.. tp terharu gak la bile ade org yg berada jauh nun di singapore tu call n nyanyi lagu bday utk aku...didn't expect dia akan call mlm tu, eventhough ekceli dia call awl sblm detik 12 tgh malam...hihi..sgt hepi bile dgr suara org yg kite rindu...lagi2 bile dia dok menyanyi bagai,hiks..ermm thanx dear.. n after that, a few calls n sms to wish my bday...thanx guys for that...luv u all....

aku tggu jugak wish dr seseorg yg pernah jd org terpenting dlm hidup aku, tp smpi skrg xde.. hhmm, agknye mmg dia da lupekan aku terus dr hidup dia...aku igt lagi, tahun lepas mase bday aku... dia siap tggu depan uma semata2 nk celebrate bday aku kul 12 tgh malam...terasa segalanya manis waktu tu, tp kini kemanisan tu mmg da xde langsung... sume tu tinggal kenangan, satu kenangan yg abadi dan xmungkin akan aku lupekan sampai bile2...

nway, thanx to my luvly sis, kak ham to celebrate bday with me today...thanx for da superb piza [nyum2...akhirnye dpt jugak aku makan piza setelah sekian lame mengidam..hihi]..n thanx also for da nice ikea single bed [even its not for me, its for her pricess..tp aku gak yg akan tido kt situ nnt..hiks]... luv u sis..thanx for everything...

sempena hari lahir aku yg ke 25 ni, aku dgn ikhlas hati merakamkan berjuta2 terima kasih [ayat seorang YB ke nih??] for those yg igt n wish bday aku.. pd yg x igt n xwish tu, aku maafkan..maklumlah, byk sgt tarikh yg kite nk kena igt selain bday aku kan..hiks. tp utk didil, mmg xpatut kalo ko xigt sbb bday aku=anniversary ko dgn pipid..sib baik ko da awal2 sms kt aku..hihi..thanx babe, luv u n frenz 4 eva..! to ct norizan, aku tau ko lupe bday aku n tetibe ko teringat sbb ko online FB kan?? hahah..aku sentap gak dgn ko, tp xde gunenye aku sentap sbb nnt aku rindu nk lepak dgn ko..hiks...

thanx to my great n luvly late mum, MAK kerana melahirkan adik, membesarkan adik,menjadi ibu yg sgt baik, n menjadi kawan n teman yg sgt setia pd adik..walaupon mak da xde dgn adik skrg, tp adik tau mak sentiasa ada dlm hati adik...adik syg mak, n xkan ade sesape yg boleh menggantikan mak dlm hati adik...luv u, mak... Al-Fatihah... to my luvly dad, AYAH...terima kasih jugak sbb membesarkan adik,mencari nafkah tanpa henti demi mencari rezeki utk kami adik beradik,menanggung pelajaran adik, samapi sekarang, adik harap kasih sayang ayah x berbelah bagi...walau apapon yg terjadi, ayah tetap ayah yg adik syg, n ayah adalah yg terbaik...luv u, ayah...

hopefully dgn meningkatnye umur aku tahun ni,menambahkan lagi kematangan dlm diri aku, n jug menjadikan aku seseorang yg boleh mak n ayah serta keluarga aku banggakan.. Ya Allah, ampunkan dosaku, dosa kedua ibu bapaku, rahmatilah kehidupanku sekeluarga..terima kasih Ya Allah kerana masih meminjamkan apa yg aku ada untukku..terima kasih kerana masih memberikan aku peluang untuk bernafas di muka bumi-Mu ini...

selamat hari lahir, mala...!!

4 comments:

aPieceOfCake said...

babe!! apy bday ok!!
may Allah bless u always..
aku taw ko rndu nk lepak ngn aku...hihi
aku xlupe bday ko..ingt kot kan..
nti celeb ngn aku lak k!

mrsrafiq said...

x ptt2 cik ct norizan tuh..ko ptt puk jek pale die bile lepak ngn die nt..heheheh..luf u much mala..

aPieceOfCake said...

arghh ko dil nk suh mala puk aku lak ea..
xsampai ati kot nk puk aku yg cumel ni..bak kate mala la..ahaha
luv u too, 3, 4 babe!
ahaha

:: ChEQaLA :: said...

hahha..sahabat2 ku...i luv u olz more...!! jgn gaduh2 kt cni, kurang rahmat nnt..hihi