Friday, March 12, 2010

:: bermula hidup baru ::

helo2..kopi ke milo...
hahah..da beberapa minggu aku senyap mcm kura2...ade byk benda yg nk kena settle kan lately ni.. aku sorg kt uma, housemate g bukit jalil tgk disney on ice, rumate aku pulak lum balik keje lagi..tgh dok melayan The Game Plan ni, post je la entry baru..

ekceli petang td aku baru leh gune broadband baru aku ni..dr minggu lepas xleh gune..da puas kena marah da customer service tu, isshh service xbaguih..credit to cik fiza, my bff to accompanied me to celcom centre this afternoon..so pasni, tetiap hari la ade entry baru..hiks.. [kalo rajin, ok]

well, hidupku kembali seperti setahun yg lepas, kembali menambah statistik pengangguran negara...huhu.sesape yg ade lubang2 keje tu, sile bitau aku ye..haaiihh ape nk jadi dgn aku ni pon aku xtau..

aku xtau nk tulis ape pon kt cni mlm ni since mcm xde topik je sbnrnye..tgh busan + lapar, huhu.. ermm aku nk amik kesempatan la nk wish congratulations kt anak buah aku, Izzati for her SPM's result yg kua smlm..along da bt yg terbaik, n acik doakan semoga dpt tempat di IPTA nnt ok...life is juz begins, so dun give up darling..n xlupe jugak utk my beloved dad n teman hidupnye yg baru, makcik..semoga hubungan kalian hingga ke akhir hayat..kami adik beradik sentiasa dakan yg terbaik utk ayah, n tetap sygkan ayah walau apa pon yg terjadi.. ermm for my cousin also, wani.. congratulations for your wedding..hopefully he's the best for you n your sons..

allright, i'm done..!!

1 comment:

mrsrafiq said...

nape benti kije neh sygggg??