Friday, April 23, 2010

23 haribulan april tahun 2010

hari ni aku halfday bekerja..ade appointment kt hospital ampang..mcm biase, buat fisioterapi..tp kali ni sakit yg amat...rase lenguh2 seluruh badan, mcm kena bt kimo pulak..huhu..[erkk..mintak dijauhkan la penyakit yg sebegitu rupe!] habis terapi kul 12 tghari, aku pulang ke rumah..berehat2 sebelum bergerak ke ofis kul 2 ptg..memandangkan hari ni hari jumaat, plus aku nk balik kg pulak mlm ni, so mood nk bt keje mmg xde..huhu..ape yg aku bt, claim sume mileage..hiks [ padahal belum akhir bulan pon..] mane tidak..duit yg aku ade tinggal rm4 sahaja di dalam purse!! sungguh papa kedana aku rupenye..huhu.. kesian...!!

masih di ofis...meng'update' entry blog ni dan juge berchatting bersama doktor cinta saye sebentar.. xsempat aku nk jumpe dia mlm ni, sbb nk bergerak pulang ke kg halaman selepas isya'... ermm rindula gamaknye pade doktor cinta saye itu..huhu...i'm gonna miss u, syg... next week kite jumpe eh... :) kepada sahaba, cik siti norizan yg bakal menghabiskan hujung minggu bersama2 gula jantungnye... have a hepi weekend, babe!! yg pasti aku akan g pekena cendol satar dan aku akan mesej ko waktu itu..ahaks!

its time to go back! selamat tinggal, kota...kg halaman, tunggu kepulangan saye!!

mode>>>> xsabar nk peluk cium nuneng, kucing kesayangan saye itu..!!

5 comments:

Vee-v said...

budus..mne ade gula jantung..hiks!
sesengal la babe..aha
owhh mne msg mkn cendol satar?
bb da jual lum?

:: ChEQaLA :: said...

ooo..mentang2 kua dgn dia xbest minggu ni, da xngaku gule jangtung la ek..ahaks!

Vee-v said...

erk? sesengal ek ko.pralanoia je tu semua..xde maknyenyer..
aku sakit perut...

mrsrafiq said...

oi ct.ko kwn blek ngn mukmin ea??????????? HAMPEH!

:: ChEQaLA :: said...

mukmin tu sape??