Wednesday, April 14, 2010

~~ saya kebelakangan ini ~~

Berikut adalah tentang diri saya sejak kebelakangan ini:

1. sedang jatuh cinta dengan Monkey Luv standard 5 saya (credit to Ms. Siti Norizan for this phrase.. =] ), Mr. Doktor Cinta Saya- Norazam (luv u, syg..)
2. semakin cepat beremosi dan sentitif dlm sesuatu perkara (emokah aku? mungkin kerana aku berada di dalam mode cintan cintun..)
3. terasa rindu yg teramat sangat kepada kucing saya - Nuneng... (bile la nk balik kg ni..)
4. mula meminati kerang bakar di taman dagang (tempat lepaking bersama teman saya)
5. xsabar nk menghadiri wedding sahabat2 saya (Mastura pd 1hb mei dan Fadzilla a.k.a Didil pd 8hb mei).. i'm hepi for u girls... =)
6. sgt memerlukan duit utk byr bil ( memandangkan enpon da kena bar dan broadband pula tinggal beberapa hari je lagi) huhuhu.....
7. sudah tidak tinggal bersama kakak saya di gombak (miss my nieces a lot!)
8. bekerja sebagai kerani cabuk di sebuah firma guaman di Kuchai Lama (dalam proses nk cari keje lain juge..)
9. berusaha mengumpul duit untuk pergi ke Melbourne bersama sahabat saya Ms. Fiza pd bulan 10.. (syg, nk gune duit nk kawen bole? huhu..)
10. rindu pada sahabat baik saya, Mr. Yazid. (da lame kite x huha kan?)

Sekian, terima kasih.

3 comments:

Vee-v said...

mujur je name saye ade 2 kali..
so sye appy sbb kamu sdg apy..
doakan sye appy juge yer

:: ChEQaLA :: said...

hihi... saye juge mahu lihat kamu hepi, jd saye selalu mendoakan kehepian kamu sahabatku... :)

Anonymous said...

jgn lupa beli paper star hari sabtu..ada byk keje dalam tu..try la ok..tak try tentu xkan dpt panggilan interview..hehe..