Thursday, November 06, 2008

DELL Latitude E5400

Agak kebusanan di cni..
Hanya aku, Mr. F dan Mamat Bajet ni...
Ermmm... meluatnye aku melihat n mendengar bicara mereka ini...
Mamat Bajet ni hanye pandai berpura2, tp satu habuk pon di xtau...
Tapi ape yg dia buat sume betul kat mate THE GREAT "OG"..
Ape yg betul pon aku xtau...
Hhhhmmm.... aku pulak kesejukan di cni...
Duduk kat tempat "jiran" aku yg telah diberhentikan oleh "OG" semalam tanpa sebab yg pasti...
Ade penganiayaan di situ, n berlaku ketidakadilan nampaknye....
Ape la nk jadi pada mereka2 yg xtau bersyukur ni... apabila tamak merajai diri, ni la akibatnye....
Yg xbersalah pon jadi mangsa...
"OG"..."OG"..... lepas ni ko tggu la balasan Tuhan kat ko...jgn igt selamanya ko ade kat atas.. bile2 mase ko akan ditarik ke bawah..

Issshhh... betapa sejuknye di tempat ini... patutla selalu aku lihat "jiran"ku ini pucat mukenye..sejuk rupenye.... eermm....
Aku bersama notebook baru..hihhi..DELL.....tp PC ku yg lembab itu masih ade di depan...
Kate Bro J nk ambil lepas luch td.. sampai ke skrg masih xde batang idungnye...
Gud bye pc ku.. setelah setahun sebulan die berkhidmat utkku.. akhirnye berpisah jua kita..
Terima kasih atas jasamu PC.....
Cume mengenang nasib siapa pula yg akan dpt PC tu nnt.. mesti die pon same macam aku, bersabar je dgn kerenah PC tu yg tersangat la LEMBAB.....hihihi..Sabo jo la....
Kepada sahabat tersyg Cik F yg di glenmarie tu.. jgnla kau bimbang sahabat...xlame lg mesti ko pon akan dpt jua notebook ni...jgnla kau jeleskan aku n Pn N kerana kami terlebih dahulu merasa notebokk baru company yg TERCINTA ini... hhhahaha..

2 comments:

hafiza said...

hi.. im Cik F (d person that mala story tu. sajer nk interframe)--> i called Mr. H to asked the status for my notebook DELL Latitude bla..bla.. He claimed my CR dh x laku. cheyy... gua bole tahan sabo lg beb even dh tggu 4 bln.. Once again, the CR has been raised. kowang nk tau ITD cakp aper??? (jap gua nk pasang kipas laju sket. kasi panas tu hilang) "Laptop dh abis stock. U kena tggu order baru. After 3 months sampai" imagine wat happen?? end of story

tuantanah said...

tu la luahan ketakpuashatian sahabatku yg bernama Cik F..hihihi..